Husligheten själv

Häromdagen testade jag för första gången att baka ett LCHF-bröd. Det blev ett solrosbröd på ett recept som jag lånade från bloggen 56kilo. Det blev en aning för salt tycker jag, men annars väldigt gott trots att det inte riktigt går att jämföra med "vanligt" bröd. Det är ju inte riktigt lika fluffigt. Fast å andra sidan är det ändå jämförbart med ett sånt där riktigt mörkt fröfyllt bröd. Det funkar i alla fall ypperligt att äta som smörgås med t.ex. smör, ost och paprika på! Mums! 




Igår ställde jag mig dessutom och gjorde en rejäl gryta med champinjonsoppa! Det receptet hittade jag i senaste numret av Buffé (Ica:s tidning ni vet), men det finns även på Icas hemsida. Jag som älskar champinjoner tycker att soppan blev supergod. Den var dessutom väldigt mättande! 




Nu kurrar det minsann massor i magen, men eftersom jag åt den goda soppan till lunch tänkte jag hitta på nåt annat nu. Hoppas att ni får en fin lördagskväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0