Gröna fingrar


För ett tag sedan fick jag ett erbjudande om tre gratis nummer av tidningen Drömhem & trädgård från Blomsterlandet och deras kundklubb Greenroom som jag är med i. Nu i veckan fick jag de två första numrena och det var två ganska trevliga tidningar att bläddra i och inspireras av. De har dock gjort att jag har etablerat ett nytt mål med mitt liv. Och det är att jag i framtiden måste bli så rik att jag för det första kan köpa ett fantastiskt hus med en stor trädgård. Och för det andra så att jag kan skaffa en trädgårdsmästare. För det finns liksom ingen chans i världen att jag kan sköta om en sån trädgård själv. Och jag blir liksom matt av bara tanken på att varje morgon och kväll gå runt och lägga ut/samla in alla dynor, filtar och annat fint som ska ligga på de många trädgårdsmöblerna som ju ska finnas i varje litet hörn i trädgården. Puh..

 
Ja, alltså. Jag tänkte att jag skulle vara så himla duktig i år och odla massa egna kryddor och växter. Hmpf!Visset var det här...Ja, det här ska föreställa dill, för den som inte ser det. Eh...Och den här fina växten som står i mitt köksfönster är ju också en hit!


Och för att inte nämna försöken till tomat, chili och krasse (!!) som jag redan gett upp och kastat i soporna. Nä, de där gröna fingrarna ska jag ju helt uppenbart överlåta på någon annan. 

 

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Du är kanon som försöker,själv går jag och köper färdiga plantor.

Svar: Haha, tack för uppmuntran! :)
Paulina

2013-05-27 @ 15:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0