saturday

Detta har varit en riktigt seg dag.

Var på stan med mamma i förmiddags och köpte doppresent till Elias. Köpte även ett par jeans och ett par skor till mig själv. Fast mamma betalade skorna åt mig. Tack mamma =)
Jag behövde ha nåt nytt till dopet, med tanke på att jag ska vara fadder år Elias, och då ska jag ju stå där framme och se fin ut =P haha. Egentligen hade jag tänkt köpa en klänning att ha, och jag hittade en jättefin vit. Men den kostade 500kr, och om jag känner mig själv så kommer jag inte använda en helt vit klänning så jätteofta, för jag kommer vara rädd att smutsa ner den. så 500 kr kändes lite väl dyrt. Sen sa min faster att jag fick ha byxor om jag ville, så då fick det bli så. =)

När vi kom hem från stan satte jag mig och slöade i tv:n framför filmen "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö". Den var faktiskt ganska bra. Bättre än jag hade trott. Jag gillar verkligen citatet "Livet ska vara som för en fjäril en sommardag" som Henry säger i början av filmen =)
Efter filmen hade jag ont i huvet och var svintrött så gick och la mig och sov i typ en timma. Sen när jag vaknade var det ännu värre. Kändes typ som om huvudet vägde 1 ton, och ögonen vägrade vara öppna. Men drack lite juice, och gick fram och tillbaka i lägenheten en stund så blev det bättre. =P
Sen lagade jag och mamma tacos. Det var riktigt gott =)

Nu resten av kvällen tänker jag inte göra nåt vettigt alls. Bara kolla på tv och slappa. Ganska skönt egentligen med tanke på att jag varit iväg massor jättemånga helger nu. Men det gör även att det känns grymt trist att bara vara hemma. Jag har vant mig vid att vara med massa folk. Menmen. Jag är ändå så himla trött, så hade säkert inte orkat hitta på nåt ikväll. Och jag var ju trots allt med två kompisar igår kväll ^^ Riktigt trevlig kväll förövrigt =) tacktack (a)

Egentligen har hela den här veckan varit seg. Jag var sjuukt nära på att somna två gånger i skolan den här veckan. tror till och med att jag sov några sekunder. ^^ Har aldrig varit så trött på lektioner innan. Men skönt att den här veckan är över iaf. Hade två redovisningar och ett prov. Allting gick hyfsat bra, och provet som jag var mest nervös för gick riktigt bra faktiskt. Får lätt vg i alla fall =) Och det känns grymt bra, med tanke på att det provet är avgörande för mitt betyg i idrott. Jag är tvungen att få bra på det om jag vill ha högre betyg än g i idrott. Samtidigt måste jag förbättra mitt träningstillstånd också. Men det ska nog gå bra. ^^ Måste bara få lite bättre självdisciplin först. =) Det gäller inte bara träning iofs. Jag måste verkligen börja plugga mer om jag ska få de betyg jag vill ha. Just nu känns det som om jag halvt skiter i skolan. Och så borde det INTE vara! Måste skärpa till mig.
Menmen. idag är det lördag. Inget pluggande idag. Vi har faktiskt inte så mycket till nästa vecka. Så det är ingen panik ännu. Men ska försöka plugga lite imorgon kväll iaf. Efter elfsborgsmatchen =) Ska på den med lite folk från klassen. Det ska bli riktigt trevligt. Och jag hoppas verkligen att Elfsborg vinner. Vi behöver ha lite poäng nu!

De som orkat läsa ända hit, tack för att ni tog er tid (a) tihih.
puss&kram


Saknar dig så sjukt mycket. Jag önskar verkligen att vi kunde träffas oftare.
Tänker på dig hela tiden. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0