26 januari

Vuxenpoängen bara flödar! I lördags till exempel så skaffade jag mig ett Ica-kort (!) och igår var jag och handlade mattor till vardagsrummet och en ny grön växt till mitt kök. Jag hade även tänkt skryta om att jag höjt mitt cykelstyre, som jag tänkt göra i flera månader. Detta går dock inte att skryta om, eftersom jag misslyckades totalt. Jag försökte faktiskt men det gick åt skogen. Har bestämt mig för att skylla på verktygen, elller kanske cykeln. Det är definitivt inte mig det är fel på i alla fall.

Egentligen borde jag inte sitta här och skriva. Eller jo, det är precis vad jag borde göra, men inte här på min blogg. Jag borde stänga av internet, öppna ett word-dokument och skriva min del till redovisningen som ska göras på fredag. Det är egentligen extremt lätt, då jag ska skriva om Borås. Uppgiften  är nämligen att presentera ett byggnadsprojekt för en "byggnadsnämnd" som ska passa på en stor tomt i en mellanstor kommun i Sverige. Jag kom med den exemplariska idén om att min grupp skulle tänka sig Borås. Vi har bestämt oss för att skapa en fritidsgård med tillhörande idrottshall på en tomt (egentligen en skog som vi har "råkat" elda upp) som ligger nära Daltorpskolan. Jag har egentligen ingen koll på om det finns något behov av en sådan anläggning där, men vi bestämmer helt enkelt att det finns det. Vem har sagt att allt behöver vara sant liksom? :)

Min del i redovisningen skall med tanke på att jag är BoråsarN innehålla en slags områdesbeskrivning och en förklaring av behovet. Fint. Det ska ta ungefär 2 minuter vilket är väldigt kort tid så därför är det bara för mig att sätta igång och skriva. Hur simpelt som helst... om det nu inte hade varit så himla svårt att få tummen ur röven och sätta igång med allt som har med skola att göra. Det är som vanligt med mig, men jag ska iaf få det klart ikväll! Det måste jag.

- Paulina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0