30 januari

Idag fick jag skotta, igen! Som tur var var det inte särskilt jobbigt eftersom det var pudersnö. Kallt var det däremot. Hönorna verkade inte heller särskilt förtjusta i att gå ut idag. Jag försökte få bort lite snö från deras lilla hönsgård, men kom inte åt särskilt mycket, så de fick pulsa omkring helt enkelt.

Jag har använt mina nya träningsbyxor idag. Har inte skrivit det här, men jag köpte träningsbyxor häromdagen, såna där sjukt tajta och äckliga som jag har hatat i princip hela mitt liv. Jag kände dock att det var dags att bli en "äkta träningstjej" och ha på mig såna där läskiga byxor som 99% av alla tjejer som tränar har. Jag kompenserade det dock med att ha på mig en stoor t-shirt till de läskiga byxorna idag. Det tar nog några gånger på gymet innan jag har vant mig vid dem.

Imorgon blir det förmodligen träning igen, men sen måste jag skriva mitt tal som jag ska hålla på onsdag. Det ska vara fyra minuter och jag tänkte prata om byggnaden "Shanghai World Financial Center" som är världens tredje högsta byggnad och den som vi var uppe i med klassen när vi var i Kina. Jag har i alla fall bestämt mig för att skriva klart talet helt imorgon så att jag bara behöver öva fram till onsdag.

Nu blir det snart sova :)
- Paulina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0