31 januari

Idag har jag varit hemma hos Siri. Vi fortsatte att jobba med vår uppsats. Jag fick dock inte så mycket skrivet, men jag läste en hel massa, vilket också är viktigt och tar mycket längre tid än vad man tror. Speciellt när alla texter är på engelska och man helst ska förstå dem också. Jag blir i alla fall mer och mer intresserad av Paul Rudolph. Han är en fruktansvärt duktig arkitekt och hans byggnader är så otroligt häftiga och annorlunda. Jag skulle gärna vilja besöka nåt av hans verk.

Senare ikväll var vi på ett spinningpass på friskis tillsammans. Ett intervall-pass, vilket helt klart är min nya favorit. Var både roligt och väldigt jobbigt, så jag längtar nästan till om två veckor då jag har bestämt att jag ska gå på det igen. Tänkte försöka hitta ett par roliga pass som man kan gå på varje vecka. Är så skönt att ha lite bestämda tider med träningen, annars blir det lätt att man slappar till sig lite. Även om jag faktiskt har varit riktigt duktig sedan vi åkte tillbaka till Malmö efter jullovet. Gymet tre gånger i veckan och något pass lite då och då. 

I helgen bär det av hem till Borås. Åker efter skolan på torsdag och stannar till måndag eftermiddag. Åh, det ska bli så roligt att komma hem en sväng. Att få träffa familjen och vänner! Jag hade tänkt få tid hos tandläkaren också, och eventuellt hos vårdcentralen för att göra ett allergitest. Men som vanligt när det gäller telefonsamtal och mig så glöms de ofta bort.. Jag måste verkligen skärpa mig. 



Grässtråna är också liv! Så trampa för guds skull inte på de stackarna! 

- P 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0